FADIL İLKOKULU
FADIL MAH. FADIL/24 SK. FADIL İLKÖĞRETIM OKULU BLOK NO: 23 ORHANELİ / BURSA

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin Amaç ve İlkeleri doğrultusunda Atatürkçü düşünce sistemine gönülden bağlı, çağdaş yönetim felsefesine inanmış öğrenci yetiştiren ve kaliteden ödün vermeyen, başarı denilince akla ilk gelen olmak,kendi değerlerinden kopmadan dünyayla kucaklaşmayı başarabilen, bilim ve kendi gücüne inanan, insan haklarına saygılı, demokratik çağdaş bir eğitim öğretim kurumu olmaktır.

MİSYON

FADIL İLKOKULU OLARAK; MİLLİ EĞİTİMİN TEMEL KANUNUNUN BELİRTTİĞİ GENEL AMAÇLAR ÇERÇEVESİNDE ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARI’NA BAĞLI, ULUSUNUN İNSANİ VE KÜLTÜREL DEĞERLERİNİ BENİMSEYEN, KORUYAN VE GELİŞTİREN, YAŞAMI SEVEN,DOĞAYI VE DOĞADA YAŞAYAN CANLILARI SEVEN,ÇAĞDAŞ, KATILIMCI, YARATICI,İNSAN HAKLARINA VE TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NE KARŞI GÖREV VE SORUMLULUKLARINI BİLEN BUNLARI DAVRANIŞ HALİNE GETİRMİŞ, KENDİNİ YENİLEYEN, GÜVENLİ VE MUTLU BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.

Öğretmen :-
Öğretim Şekli :TEKLİ-BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIF

TEKLİ-BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIF

BAŞLANGIÇ 09:00 BİTİŞ 14:30

Sobalı

Okulumuz ilçe merkezine 30 km uzaklıkta olup,il merkezine 90 km dir.